Arrangementen


 

Omdat wij veel aandacht aan onze arrangementen geven, zijn deze uitsluitend op telefonische reservering. Daarnaast is het niet mogelijk om een High Tea te reserveren op zaterdag en koopzondagen. Anders dan de High Tea, zijn de overige arrangementen wel te reserveren op zaterdag na 17.00 uur.

U heeft bij ons de mogelijkheid om te genieten van een HIGH TEA!

Ervaar deze gezellige Engelse traditie, compleet verzorgt met onbeperkt theeleuten uit Engels servies en typische hapjes.

HIGH TEA TRADITIONAL € 21,50 p.p.
We starten met een soep vooraf. Aansluitend serveren we diverse soorten belegde sandwiches, mini-wrapjes, petit fours, scones met marmelade, mini croissantjes, zoete snoeperijtjes  en uiteraard gedurende de High Tea onbeperkt thee.

HIGH TEA de LUXE € 26,50 p.p.
Aanvullend op de traditionele High Tea, ontvangen we je met een glas Prosecco en serveren we tijdens de High Tea een glas vers geperste jus d’orange.

Liever koffie dan thee? High Coffee is gezellig zelf koffie zetten aan tafel. Er wordt ook een kannetje warme melk bij geserveerd om zelf koffie verkeerd te maken. Met de koffielikeuren kunt u zelf een smaakje aan uw koffie geven.

 

                                                         

HIGH WINE € 32,95 p.p.
Bij onze High Wine kiest u 4 glazen wijn uit ons assortiment. We starten met 2 soepjes en aansluitend serveren we een uitgebreide plank gevuld met luxe hapas en tapas.

€ 32,95 p.p.

HIGH WINE DE LUXE € 36,95

Bij de luxe variant sluiten we af met allerlei lekkere zoetigheden!

 

 

 

HIGH BEER € 32,95

Onze High Beer moet je echt eens proberen. Je kiest 4 bieren van brouwerij Lindeboom (Lindeboom en Gouverneur). We starten met 2 soepjes en aansluitend een plank plank gevuld met luxe hapas en tapas.
Zeker leuk om te doen op een zondag of bijv. een borrelavond met vrienden.

HIGH BEER DE LUXE € 36,95

Bij de luxe variant sluiten we af met allerlei lekkere zoetigheden!

HIGH COCKTAIL € 36,95

Onze High Cocktail moet je echt eens proberen. Je krijgt drie luxe cocktails, 2 soepjes vooraf en een tapasplank gevuld met luxe hapas en tapas.

HIGH COCKTAIL DE LUXE € 40,95

Bij de luxe variant sluiten we af met allerlei lekkere zoetigheden!